29 November 2017

Giveaway : "Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn! "

Evening guys,
Pepetang ni minda berpusing nak update post apa ek.. 
Kalau tak update terus malas nak update pas esok esok.. Kang jadi macam blog 4 tahun lepas.. terus bersawang blog ni.. dari follower 1K sampai 200 je yang masih setia.. Thanks buddy mmuahh ❤ Yura ni tak boleh sekali malas.. mesti berterusan :D hee

So jom join giveaway.. mudah jer :D

 giveaway
 Hai awak, blogger yang hebat tu ~
Kami adik beradik Ema & Lisa dari lubukseni.com Actually buat giveaway ni sempena meraikan follower blog. Kami nak bagi 5 HADIAH MENARIK yang pastinya limited edition. Nak tahu apa hadiahnya? Ahjom tengok entry giveaway ni.
sejuksedap lawa cara moden
SEJUK SEDAP ialah sabun daripada bedak sejuk. Diuli, digolek & dilambung sampai jadi sabun, menggunakan 10 bahan semulajadi. Sejuk di muka & sedap bila digunakan. Nak tahu lebih lanjut, ahjomm kita skodeng pebenda la sabun ni [tekan sini]
Eh, ada lagi! 
Follow @SEJUKSEDAP , lebih 470 testimoni letops pom². Ema sendiri guna, sebab tu teruja sangadd nak kongsi manfaatnya.  Tengok muka sendiri pun jatuh chenta. 
sejuksedap lawa cara moden
Dulu, nenek moyang amalkan terapi bedak sejuk nak jaga kulit. Mujur bedak dah tukar ke sabun. Makanya, Sabun Bedak Sejuk SS lebih mudah, cepat & berkesan. Sesuai untuk supermom & busymama melayan petua moden untuk menjaga kulit luaran. 
Krim Awet Muda WD pelik sikit. Calit kat nadi, tapi kesannya sampai ke muka. Uols patut cuba kalau ada masalah kulit disebabkan hormon dan toksin. Krim ni dapat merawat kulit dari dalaman, sedar² wajah makin berseri, memancarr bak bintang kejora.

Okke la, tu aje bebelan. Panjang berjela, nanti tertido plakk membacanya. Hihi. Apepun, semoga uols dipermudahkan urusan & hepi selalu. Aminn. 
TQ sudi join " Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn! ". Hadiah boleh tengok kat entry asal, memang gojes leleh. Moga uols antara 5 peserta bertuah.




Sebenarnye, scroll punya scroll ternampak di blog list Blog Bunde tengok tengok ada join giveaway.. nak join gak la.. haipp tak kan bunde je nak hadiah.. nak gak :D hee..
so rajin rajin la korang ubuh dekat sidebar tu BlogList tau so jangan lupa letak blog yura di bloglist korang skali.. opsss ! Panjang lak bebel :D  

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

BOLEH JUGA LAWAT SINI